torsdag, februari 12

Lugn

Så var jag ledig i två dagar igen, skönt.

Pysslaren i mig börjar vakna till liv igen ikapp med att ljuset kommer tillbaka sakta men säkert.

Jag känner en ro och frid i mig själv när jag sätter mig ner och får försvinna en stund bland alla vackra saker och skapa något utav dom.

Vad gör du för att hitta din egna stund i livet?

5 kommentarer:

me and alice sa...

Hej Sussi!
Visst är det härligt när skaparlusten kommer fram... Den kommer nog med ljuset tror jag också. Är också en sådan som får lust att pyssla när jag får en stund över. Jag syr gärna något...
Har ni också sjuklingar hemma nu! Hoppas ni andra klarar er. Jisses kan inte komma ihåg sist jag blev så dålig av en förkylning.
Vilka vackra döttrar du har... Och så lika varandra dom är!
kram Susanne

Noamaja sa...

Heeej pysslingen! Hoppas att allt är bra! Tavlorna är underbara! Hur har du gjort dem? Det ser väldigt mycket ut som de polaroidöverföringar jag gjorde för många år sedan, kommer du ihåg det? Men de blev ju bara i polaroidstorlek, dina ser större ut, scannade eller? Nyfiken och inspirerad:-) Har tänkt köpa stämplarna hos claes olsen i trälådan. Man får ju lust att trycka överallt så mycket fint man ser i bloggarna nu:-) Kram! A

mylovelygrandma sa...

Hejsan! En del människor pratar om att när de tränar så tänker de på inget annat än träningen och att de därför är riktigt avkopplande.. haha det har aldrig hänt mig för så fort jag inte håller på ett projekt så tänker jag på ett.. Jag slappnar av som mest när jag pysslar med pärlor :) En gång gick en klasskompis ifrån mig i min dåvarande studentlägenhet vid tre tiden. Jag satt då och gjorde halsband.. vid sju kom hon tillbaka.. jag satt kvar på exakt samma ställe i samma ställning med pärlor överallt och i en mörk lägenhet eftersom jag inte ens märkt att det var dags att tända lampan.. DÅ är man avslappnad:) Ditt armband var jätte fint! gillade silverfärgade kulorna starkt! Ha en bra dag!!

Tulipa sa...

Vilken underbart vacker tavla!
Oj, jag fick stora ögon!

Idag känner jag mig lite februaritrött, kanske inte bara idag...om sanningen ska fram. Man får ta vara på de stunder när inspirationen och skaparlusten ger sig till känna!
Ha en bra dag med inspiration!

kram mariette

Millas hem sa...

Rensar ogräs!
Ja, faktiskt...när jag gör det så gör jag endast det...tänker inte på något annat!
Jätteskönt!

Magnoliabilderna nedan är jättevackra!

Kram Camilla