söndag, mars 22

Söndagkväll

En skön helg är snart över.
Dottern är hämtad från Spanienresan och nästan det första hon sa var: Varför bor vi här?
Ja, det kan man verkligen undra ibland...
Kanske för att våren och sommaren i Sverige är fantastiska, en höstdag i skogen kan också vara mysigt, för att inte tala om en vinterdag i solen på långfärskridskor.
Släkten och många vänner bor här, fast vännerna finns ju på många andra ställen också.
Både jag och mannen har jobb här just nu, men jobbar gör ju folk i hela världen.
Jag har ett underbart liv med allt man kan önska sig,
fast jag känner att det börjar kittla lite i flytta nerverna.
Inget är på gång eller planerat, men drömma sig bort lite kan man väl göra.
Det finns ju så många fantastiska platser som man antagligen skulle tycka väldigt mycket om att bo på, både i och utanför Sverige.
Hur känner du?


Photos: Lightlocations and Atlanta bartlett

7 kommentarer:

Chili sa...

Åh det é så härligt med denna blogg..Så fina bilder:)

Nilla /Le Petit Paradis sa...

Jag förstår dig precis, jag har också den där zigenargenen och ibland drar det i mig väldigt! Men för att vi bor här i idag betyder ju inte det att vi måste göra det för alltid. En dag i taget, steg för steg, så kommer vi nog fram till det som känns bäst i just det läget. Det gäller bara att våga när det äl gäller.

Snuttan sa...

Vilka härliga bilder
Blir så glad att titta in hoss dig

Kram
Åsa

Wilma och jag sa...

Känner som du! Tänk va roligt det hade varit att bo i ett nytt spännande land. Men, å andra sidan hade jag aldrig kunnat lämna min lilla mamma. Mammagris som jag är! ;-)

Kram!

Viola sa...

God Morgon, när man vaknat till denna vintriga måndag så skulle jag gärna flytta bums...har alltid varit en orolig ande och hade flyttat många gånger om om inte jobben hade hindrat oss, där emot har jag bytt boende ett flertal gånger, deta är ju oxå ett sätt att förändra...tycker óm att byta miljö...har en syster som flyttade till Österlen för några år sedan, det är väl dit min längtan suktar men med en man som jobbar i huvudstaden så är det inte lätt,,,,,jobb växer ju inte på träd nu för tiden...så visst är det många faktorer som spelar in..annars hade jag nog varit en flyttfågel många gånger om...ojdå, nu blev det långt...ha en bra måndag och tack för de vackra bilderna, kram VIOLAN

S o F sa...

Näpp, inga drömmar hos mig att flytta utomlands.

Nu för tiden resar jag mest inåt...

Men en vacker modern jordglob skulle jag kunna tänka mig ändå.

Ha det gott!

Anonym sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色